In de afgelopen weken hebben wij de Samsung Jet 85 Pro Stofzuiger getest. De stofzuiger is draadloos, via een meegeleverde oplader kan je de batterij gemakkelijk opladen. De display van de stofzuiger is simpel maar gebruiksvriendelijk. Met de plus en min knop kan je de stand veranderen. Wij hebben de stofzuiger vooral op de MID stand gebruikt, op deze stand is het verbruik van de batterij prima. Op een snellere stand is de batterij vrij snel leeg wat wel een nadeel is.
De borstel kan je ook zonder de steel aan het apparaat zetten waardoor je een kleine handzame stofzuiger hebt om bv. de trap of je auto te stofzuigen, ideaal.
De afvalcontainer is gemakkelijk los te draaien om de inhoud weg te gooien. Deze kan je ook goed afspoelen en schoonmaken zodat de stofzuiger schoon blijft.
Er is ook een optie om te dweilen met de stofzuiger, hiervoor worden herbruikbare dweilpads en eenmalige gebruik pads meegeleverd. Wij vinden dit ideaal! De batterij gaat veel langer mee met de dweiloptie dan met het stofzuigen.
Pluspunten
- Draadloos
- Gebruiksvriendelijk
- Goede zuigkracht